Європа починається з тебе, або 5 днів, які змінили все

Чи знаєте ви, що таке EU Study Days? Це — поринути у вир знань, спілкування та яскравих емоцій на 5 днів. Здається термін короткий, та, повірте мені, в даному випадку це не важливо! Адже протягом 5 днів я отримала такий шквал емоцій, приємних знайомств та корисних знань, що ви і уявити собі не можете!

Коли я їхала в Київ на EU Study Days, я мала багато очікувань, і ці 5 днів не тільки справдили, а й перевершили їх! Зустріти так багато людей з такими ж поглядами, інтересами, та мріями — це неймовірно!!!

Я дуже вдячна організаторам, на чолі з Volodymyr Yermolenko, за ці дивовижні дні, та можливість бути частиною всього цього!

EU Study Days додали яскравості в моє буденне життя, і дали великий поштовх для розвитку!Протягом EU Study Days в нас були лекції з такими спеціалістами своєї справи, як: Томас ФРЕЛЛЕСЕН, Заступник Голови Представництва ЄС в Україні, Ніколас БЕРДЖ, керівник торгово-економічного відділу Представництва ЄС в Україні, Ольга МАКСИМЕНКО, лайф-коуч, тренер по кар’єрі, Олександр БАНЧУК, експерт із адміністративно-деліктного права та кримінальної юстиції Центру політико-правових реформ, Тарас КАЧКА, віце-президент Американської торгової палати, член української переговорної групи щодо Угоди про асоціацію з ЄС, Михайло ГОНЧАР, президент Центру глобалістики «Стратегія ХХІ», Тетяна ОГАРКОВА, Український культуролог та публіцист, авторка матеріалів проекту «Життя європейців». Крім того ми грали у різні ігри, такі як брейн-ринг, моделювали раду ЄС, дізнавались про різноманітні освітні та кар’єрні можливості.

Я отримала неймовірний багаж нових знань, купу нових друзів та приємних знайомств, ну і звичайно, великий стимул розвиватись надалі. Цитуючи Ольгу Максименко:»Себе не можна знайти, себе можна тільки створити!!!»

Анастасія Бабаєва

Share Button
Вы можете оставить комментарий , или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Contact Form Powered By : XYZScripts.com