Не порушуй закон, не використовуй пірацький контент

І знову тренінг із захисту інтелектуальної власності. Наші молоді тренери працюють із учнівською молоддю Кропивницького. Інформують 8-ми класників із заходами, яких варто вжити для захисту авторських прав, вчать як уникнути плагіату. А ще презентували школярам  власноруч «створений» буклет«Не порушуй закон, не використовуй пірацький контент!»  з  вичерпним переліком альтернативних джерел легального контенту, аби учням не доводилось ставати «піратами» завантажуючи книжки з нелегальних веб-сайтів. Ба більше, учні навіть створювали і презентували власні продукти просто під час тренінгу, важко тепер доведеться тим, хто захоче використати їх творчість не спитавши дозволу. Не дивлячись на те, що все це відбувалось на 7му уроці, деякі учні говорили, що вони не проти затриматись ще на один, а це чогось та вартує, чи не так?

Як показав тренінг, допитливості та розуму нашого підростаючого покоління можна позаздрити.

А ще ГО «Флора» однією із перших зробила крок у боротьбі з піратством, розробивши мобільний додаток «Захищай інтелектуальну власність», в якому кожен користувач зможе знайти інформацію, про те як не стати жертвою піратства та захистити своє авторське право. Хочете дізнатися більше, чи стати учасником подібного заходу? Запрошуйте, і команда  наших тренерів Максим Миколюк, Владислав Колісніченко та Юлія Братушко із задоволенням проведуть його для вас.

Захід організований в рамках реалізації проекту «Developing Respect for Intellectual Property Rights Protection in Ukraine » за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. Погляди організаторів не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США. / Supported by the Democracy Grants Program of the U .S . Embassy in Ukraine . The views of the authors do not necessarily reflect the official position of the U.S. Government.

Share Button
Вы можете оставить комментарий , или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Contact Form Powered By : XYZScripts.com