Відзначили активних волонтерів

1 червня, у День захисту дітей, ГО «Флора» не змогла оминути нагоди привітати своїх юних активістів. Тому із почесною місією віддячити найактивнішим волонтерам на свято Останнього дзвоника у ЗОШ №3 ім. Олени Журливої відправилася виконавча директорка ГО «Флора» Людмила Шестакова.

Школа і місто мають знати своїх героїв. Тож за активну участь  у заходах  із захисту  навколишнього середовища та за дієву допомогу у проведені всеукраїнської акції «Зробимо Україну Чистою» у м. Кропивницькому, оголошуються подяки: Осадчому Олегу (7 клас), Сухом’ясу Олександру (8 клас), Тараненку Дмитру (8 клас), Войтюку Максиму (8 клас), Ткаченко Орині (8 клас), Саленко Катерині (8 клас), Сипливому Ярославу (8 клас), Магану Антону (8 клас), Гайворонській Анастасії (8 клас) .

«Третя школа – школа сімейного типу, такої школи більше немає. І тому дуже приємно мені сьогодні привітати батьків, учителів і випускників із цим чудовим святом. Я пам’ятаю 11-й клас, ще коли вони були малюсінькі. Пам’ ятаю, як ви росли і щоразу брали участь у наших акціях», – звернулася до гостей свята Людмила Шестакова.

Цього ж дня школа подякувала за активну роботу і команді шкільного лісництва «Флора», за зайняте ІІ місце серед 17 команд-учасниць області у Зльоті шкільних лісництв 25 травня .

Ми щиро приєднуємося до всіх щирих вітань, висловлених сьогодні на адресу учнів школи, і бажаємо активних і екосвідомих канікул! 😉

Share Button
Вы можете оставить комментарий , или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Contact Form Powered By : XYZScripts.com